Duyuru : Üniversitemiz EAIE (European Association for International Education) Eğitim Fuarına Katılmıştır
28/ذو الحجة/1438

Avrupa’da yükseköğretim alanında en büyük fuar ve konferans organizasyonu olan EAIE (European Association for International Education) fuarının 29.su 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında İspanya’nın Sevilla kentinde düzenlendi. Akademik, idari, siyasi ve kültürel konularda üniversitelerarası işbirliğinin sağlanmasına yönelik bir organizasyon olan Konferans ve Eğitim Fuarına 95 ülkeden 6000 kişi katıldı. Farklı üniversitelerden profesyonellerin buluştuğu toplantıya, üniversitemiz eğitim faaliyetlerini, imkanlarını, eğitim çalışmalarını, misyonlarını ve vizyonunu tanıtmak, üniversitemizle işbirliklerini geliştirmek ve  yükseköğretimdeki yeni gelişmeleri takip etmek üzere üniversitemizi, Uluslararası  İlişkiler ve Erasmus Ofis Koordinatörü Uzm. Gökhan Kömür ve Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr.Selahattin Koşunalp temsil etmiştir. Üniversitemiz temsilcileri Eğitim Fuarına katılan üniversitelerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek hem üniversitemizin tanıtımını hem de ikili işbirliğini geliştirmenin fırsatı yakalamışlardır.