Duyuru : BAYÜ Mezuniyet Heyecanı İ.İ.B.F. İle Devam Etti
22/شعبان/1438
Konum : Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Bayburt Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bir gün yerine birkaç güne yayılan mezuniyet programının üçüncü etkinliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F.) mezunları için bugün (18 Mayıs 2017) Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesinde yapıldı.
Programda mezun olan öğrencilerden derece giren başta fakülte birincisi Burak Sezgin, ikincisi Harun Aktaş ve üçüncüsü Şeyma Altun olmak üzere iktisat ve işletme bölümünü ilk üç sırada bitiren öğrenciler ödüllendirildi.
Törenin ardından öğrenciler İ.İ.B.F. önünde kurulan sahnede müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Mezunları bu mutlu günlerinde Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem ile birlikte öğrencilerin aileleri ve üniversite hocaları da yalnız bırakmadı.