Duyuru : Bakanlarımız Sayın Ağbal ve Sayın Özlü’den Üniversitemize Ziyaret
04/رجب/1438

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve beraberindeki heyet çeşitli temaslarda bulunmak için 1 Nisan 2017’de Bayburt’a geldi. Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesini ziyaret eden heyet Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş ile görüştükten sonra Bayburt’ta faaliyete geçen doğal taş fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.
Öğleden sonra ise Bayburt Üniversitesi Baberti Yerleşkesini ziyaret eden heyet, Merkezi Araştırma Laboratuvarını gezerek, laboratuvardaki cihazlar hakkında bilgi aldı. Heyet daha sonra binada bulunan laboratuvarları teker teker ziyaret etti. Bakanlar ziyaretin sonunda Bayburt Üniversitesi şeref defterini imzaladılar.
Laboratuvar ziyaretinden sonra heyet Eğitim Fakültesi Konferans Salonundaki “4. Sanayi Devrimi ve Teknoloji Odaklı Büyüme” konferansına katıldı. Bakanlar bu konferansta birer sunum gerçekleştirdiler.
Ziyaret konferansın ardından Bayburt Üniversitesi Konukevinde verilen yemekten sonra sona erdi.