Duyuru : Kız İmam-Hatip Lisesi’nden Rektörlüğümüze Ziyaret
04/جمادى الثانية/1438

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye’de imam-hatip okulları kapsamında “İyilik düşün, iyilik yap.” projesi başlatıldı.

Bu bağlamda, Bayburt Anadolu Kız İmam-Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Âdem Durulmuş, bir grup öğrenci ile beraber, 3 Mart 2017’de, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Projenin Bayburt ayağının sorumlusu Âdem Durulmuş, proje kapsamında Bayburt’ta lise öğrenimine devam eden imam hatipli öğrencilerin hayallerindeki üniversitelerin bölümlerini daha yakından tanıtmayı hedeflediklerini ifade ederek bu konuda Rektör Coşkun’dan desteklerini talep etti.

Rektör Coşkun ise bir imam-hatip lisesi mezunu olarak söz konusu projeye elinden gelen desteği yapacağını belirtti.  Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek’in de hazır bulunduğu ziyaret, Rektör Coşkun’un konuklarına teşekkür etmesiyle sona erdi.