Duyuru : Vali İsmail Ustaoğlu’ndan Rektörümüze Veda Ziyareti
04/شوال/1438

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a 28/06/2017 tarihinde bir veda ziyaretinde bulundu.

Bayburt Valiliğine Mayıs 2016 yılında atanan, 2017 yılı haziran ayındaki Valiler Kararnamesi’yle Bitlis Valisi görevine getirilen Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, gerçekleşen ziyarette, Bayburt’taki görev süresince kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlik ve katkılardan dolayı Rektör Coşkun’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Eğitim Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Necmettin Tozlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt’a olan hizmetlerinden dolayı Vali İsmail Ustaoğlu’na teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.