Duyuru : Bakan Ağbal’dan Rektör Coşkun’a Hayırlı Olsun Ziyareti
7 Mayıs 2017 Pazar

Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal 7 Mayıs 2017’de Bayburt Üniversitesi rektörlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sayın Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanması dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Bakan Ağbal’a Bayburt Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, Bayburt Milletvekili Sayın Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş ile bir kısım idari ve akademik isim eşlik etti.

Bakan Ağbal ziyarette Rektör Coşkun’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni dönemde de Rektör Coşkun ile beraber çalışacakları için duyduğu memnuniyeti belirtti.

Rektör Coşkun da Bakan Ağbal’a iyi dilek ve temennileri için teşekkür ederek, Bayburt Üniversitesi’ni büyütmek ve daha ileriye götürmek hedefini gerçekleştirmede yeni dönemde de emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. Bu bağlamda Bakan Ağbal’ın da destekleriyle önümüzdeki akademik yılda 12 yeni bölüm açılacağını sözlerine ekledi.