Duyuru : Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Coşkun’a Ziyaret
22 Haziran 2017 Perşembe

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u 22 Haziran 2017 günü makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetim kurulu Üyeleri Murat Okutmuş, Cengizhan Okutmuş, Burhanettin Okumuş ve Beşir Serdar Kelleci katıldı.
Ziyarette Başkan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri öncelikle Bayburt Üniversitesine yeniden Rektör olarak atanan Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a görevinin devamlılığının hayırlı olması temennisinde bulundular.
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun  ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimine, hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Misafirlerine üniversitenin bu yılki durumundan bahseden Rektör Coşkun Bayburt Üniversitesinde bu yıl 21 yeni bölüm açılacağını ve bu sayede öğrenci sayısının 12.500’e kadar çıkmasını beklediklerini söyledi.