Duyuru : Üniversitemizin Hazırlamış Olduğu SODES Projesi İmzalandı
23 Ekim 2017 Pazartesi

2017 yılında Bayburt'ta uygulanacak olan 10 SODES projesi için 23 Ekim 2017 tarihinde finansman sözleşmeleri imza töreni yapıldı.

İmza törenine Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Kurum amirlerinin katılımıyla Bayburt Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

SODES kapsamında Üniversitemize ait olan ‘Hünerli Eller Geleceğini Şekillendiriyor’ projesi 1 Kasım 2017 tarihinde başlayacağı, toplam bütçe bedelinin 202.500,00 TL  olduğu, proje içeriği toplamda 45 bayana el sanatları eğitimi verileceği, kursun amacının kursiyerlerin yaşamlarını yönetmede  sosyal becerilerini, farkındalıklarını artıracak ailede çocuk eğitimi, kadının statüsü, hakları, hijyen, toplumsal kurallar konusunda eğitimler verilecektir.

Kursun sonunda Kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmaları tanıtmak amacıyla bir sergi ve kapanış programı düzenleneceği belirtildi.