Duyuru : YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’ndan Rektörlüğümüze Ziyaret
12 Haziran 2017 Pazartesi

Bayburt Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAM) nin 12 Haziran 2017 tarihinde düzenlediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Paneli’ne konuşmacı olarak katılan YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ve Komisyon Üyesi Prof. Dr. Gülriz Uygur, Bayburt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ziyarette Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’la bir süre görüştükten sonra, Rektör Coşkun’a görevinde başarılar diledi.
Rektör Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi niyet ve temennilerinden dolayı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ve Prof. Dr. Gülriz Uygur’a teşekkür etti.